Skip to main content Skip to search
XS AA&A B.V. | Winterpark 40, Nieuw-Vennep
Ma - Vr: 8:00 - 18:00 | Za - Zo: 12.00 - 16.00
+316 554 155 08
xander@xsaaa.nl

Advies

00062

Advies Fiscaal en Advies Bedrijfseconomisch

U heeft als ondernemer de echte kennis van de branche, uw eigen onderneming en uw personeel. Wij kunnen uw keuzes fiscaal en bedrijfseconomisch toetsen zodat u zeker weet dat uw ondernemerskeuzes achteraf de juiste zijn gebleken.

Advies Fiscaal

Met een gedegen kennis van de inkomstenbelasting, loonbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting en omzetbelasting stellen wij voor u de meest voorkomende aangiftes samen. Natuurlijk houden wij hierbij rekening met de voor u meest gunstige regelingen zodat u onderaan de streep niet te veel belasting betaalt.

Advies Bedrijfseconomisch

Het kiezen van de ondernemingsvorm, het maken van een financieringsaanvraag, de begeleiding van een overname. Zomaar wat voorbeelden waarbij wij u van gedegen advies en rekenwerk kunnen voorzien en graag naast u willen zitten tijdens besprekingen met diverse partijen.

Netwerk van adviseurs

De belastingwetgeving is zo complex dat het niet mogelijk is om alle kennis zelf in huis te hebben. Mocht onze kennis tekort schieten bij uw adviesvraag dan schakelen we een specialist in met wie we veelvuldig samenwerken op de verschillende deelgebieden. Hierbij moet u denken aan fiscalisten, juristen en notarissen.

Wat kunt u van ons verwachten?

Gedegen en goede adviezen van een zeer betrokken adviseur bij uw onderneming. Voor een goed advies nemen we de tijd om in een persoonlijk gesprek te inventariseren wat uw exacte vraag en behoefte is. Hierdoor kunnen we de juiste adviseur inschakelen zodat u het beste advies ontvangt tegen een vaak vooraf bepaalde prijs.