Skip to main content Skip to search
XS AA&A B.V. | Winterpark 40, Nieuw-Vennep
Ma - Vr: 8:00 - 18:00 | Za - Zo: 12.00 - 16.00
+316 554 155 08
xander@xsaaa.nl

Administratie

image-2016-11-08-7

Administratie, financieel en loon

De werkzaamheden die wij u kunnen bieden zijn onder te verdelen in de Financiële administratie en de Loonadministratie.

Financiële administratie

Als ondernemer is het van belang dat de financiële administratie van uw onderneming tijdig wordt ingevoerd. Niet alleen omdat het wettelijk verplicht is, maar vooral omdat de tijdigheid en juistheid u inzicht geeft in het reilen en zeilen van uw onderneming.

Wat kunt u van ons verwachten?

De administratie doen is de eerste stap, de analyse van de gegevens de tweede. Wij kunnen u bij beide stappen ontzorgen. Periodiek ontvangt u de cijfers uit uw administratie in een overzichtelijke rapportage.

In deze rapportage ziet laten wij u de sterke en zwakke punten in de cijfers zien en bespreken samen welke mogelijkheden er zijn om hierop in te spelen. Op deze manier dwingen we u om over uw eigen onderneming na te denken.

Boekhouding uitbesteden of zelf doen?

Alle varianten zijn bij ons mogelijk. Op basis van uw wensen richten we de werkzaamheden in. Dit kan betekenen dat u de financiële administratie volledig in eigen beheer doet, volledig uitbesteedt of een combinatie van beide.

Een eigen pakket of gebruik maken van Exact Online, het is ons om het even. U staat centraal, wij passen ons aan.

Loonadministratie

Een veelgehoorde kreet is: “Wij wensen u veel personeel!”. Bij het in dienst nemen van personeel moet u aan veel zaken denken. Aan- en afmelden van werknemers, opvoeren van de juiste premies en loongrondslagen, de arbeidsovereenkomst en ga zo maar door. Loonadministratie is een vak apart!
Het bijhouden van een loonadministratie is een wettelijke verplichting als u personeel in dienst heeft. Deze ingewikkelde materie nemen wij u graag uit handen.

Verwerking loonadministratie in Exact Online

De loonadministratie verwerken wij in Exact Online, een professioneel en betrouwbaar salarisadministratie systeem. Maandelijks ontvangt u digitaal de salarisoutput en worden de salarisstroken via de mail verstrekt aan uw werknemers. Ook verzorgen wij de loonbelasting- en de pensioenaangifte. Jaarlijks ontvangen uw werknemers de jaaropgave ten behoeve van de aangifte inkomstenbelasting.